Serius Nanya? First baby

Saya nak tanya ,camne korang rasa kalau preggy 4m 5hri atau lebih before upt ! Tanda'' apa atau rasa camne ? Sbb sy late priod and baru khwin. Klau preggy bnting plamin la ni .#ingintahu #firstbaby #seriusnanya #pleasehelp

5 Balas

dah check upt, tapi naik satu line jee. tpi slalu skit prut mcm tgh priod tpi tak pun .klau nk kira hrinie ckup 5w

3y ago

Hai sis, sebulan saya tak period akan dapat double line. 5w mmg dh boleh nampak double line sis. Boleh pergi klinik untuk doktor sahkan kehamilan if double line. Kdg2 hormon selepas kahwin berubah boleh menyebabkan period lmbt & sbginya. Tak ada pula saya sakit perut mcm tgh period, biasa saya akan period kalau sakit perut sis.

test upt dlu sis bru thu preg ke x..nerves tu mmg tp sis try dlu mne la thu rzki ke

klau preggy 4m lbih dah naik Double line ke ?sy nervouse la.

3y ago

kalau saya, 3w dah terang line. apa pun cek upt dulu ya. setiap org ovulation lain2. ada awal ada lambat

cek upt sis

cek upt