Hai ibu-ibu.

Saya nak tanya bolehkah beri 2 jenis susu formula dalam satu masa kepada bayi? Contoh siang beri susu lactogen dan malam beri susu anmum. Maaf jangan kecam. Saya tanya sebab nak tahu. #Nanya #seriusnanya

2 Balas

Saya rasa better jangan campur. Sebab incase baby kita tak sesuai susu tu, kalau campur susah kita nak tau susu mana sebenarnya yang tak sesuai untuk anak kita

Sy pun tak pasti boleh ke tak..tp sy campur jgk utk anak sy umur 4tahun.. enfagrow+pediasure..sebelum ni tak pernah campur..