Boleh x ambil vaksin dah 19 mimggu

Saya nak tanya boleh tak ambil vaksin masa 19 minggu..ada kesan apa2 tak kalau ambil awal..#ingintahu #firstbaby #bantusharing #pleasehelp

21 Balas

Saya 36w doc advise ambil juga.. at least dpt 1st dose katanya.. isnin 16/8 nanti tarikh vaksin saya..

boleh..start 14w kalo sy bca guide kkm bg tu..sy 1st dos time 31w..mggu dpn dos ke2 34w 😊

Salam , rasanye dr dah galakkan dari 13 minggu da boleh ambil ..

boleh tanya dekat doktor... sy dah vaksin, senin ni 2nd dose...

Boleh sis. Skrg ni min pun 12 weeks until 33 weeks

Saya first dose 33 weeks, 2nd dose 37 weeks

Boleh ambil vaksin dari 14-33 minggu

Boleh 13 weeks dah boleh ambil vaksin

boleh..14 minggu dh leh amik

try tanya doktor.