Tempoh buang air kecil

Saya nak tanya, bayi saya (baby boy) ambil masa 8-9jam baru die buang air kecil. Contohnye mandi pagi pukul8am, then saya cek pampers die pkl4pm baru die buang air kecil. Adakah ini normal atau tidak? Anak df

1 Balas

Normal. Maybe die minum sikit jer.. Cuba susukan kerap, ada perubahan tak..

4y ago

Die minum agak kerap. Tapi kkdg x tahu die minum ke die ngempeng je. Selalunye lps minum die tidur, tapi kalau letak kt tilam die akan terjaga dan bagi hunger que, kalau peluk je die akan tido lena