Susu formula

Hi saya nak tanya antara susu s26 gold dengan susu bubs mana yang lebih bagus benefitnya ye ? Atau ada sape2 yg pernah bagi anak minum susu susu ni boleh share feedback tak ?

Susu formula
2 Balas

susu formula ni sis depends on your baby. kita tk boleh sama kan baby kite dgn baby sis. cth mcm anak saya before this minum dutchbaby tpi sembelit, kembung perut, berkahak, and lps tu saya try cairkan sukatan jadi anak cpt lapar, meragam mcm tk cuku susu sbb sukatan scoop dicairkan. tpi anak kak ipar saya ok je minum tkde masalah. so saya tukar kepada susu lain. level sama dgn s-26. klu nk try, try sample pack dulu.

both are good tapi susu fm ni ats penerimaan bby. klu bby xblh terima, tk menjadi juga. need to try and error. sincere advice.