BAYI MASUK NICU

Saya nak tanya, andai kata anak terpisah masa dilahirkan, tak dapat nak direct feed, mommies kena sediakan barang-barang apa untuk keluarkan susu semasa marmet tu ye?#firstmom #ingintahu #bantusharing #newmom

1 Balas

sis boleh tengok postings LC @nadmasrom kat ig/tt. dia memang ada jual set barang2 untuk penyusuan awal baby in case baby tak dapat DF dengan ibu. and memang dia ajar nak buat macam mana in case mcm tu, dos & don'ts dia etc. basically dalam set tu ada syringes, feeding cup, thermal pad, apatah lagi saya tak ingat.