Potong Gusi Anak

saya nak tanya, anak saya 2y8m ada karies gigi. minggu ni ada bawak check sebab dia start mcm tk selesa dkt gigi depan dia. tp doc tk ckp psl karies dia, doc ckp sbb gusi dia terlebih. 28hb nnt akan refer pakar untuk selanjutnya la.. yg merisaukan saya, doc tu cakap kebiasaannya dorang akan bius anak utk tidur masa dorang buat tu.. saya nk tanya la, benda mcm ni bahaya tak? kalau bius tidurkan semua.. saya takut sangat hari2 fikir negatif 😭

Potong Gusi Anak
1 Balas

better g doc klnik gg lain mintak pndpt doc lain ttg kes ni sblm proceed..mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin