Hidung berdarah

Saya nak tanya adakah biase kalau hidung selalu berdarah. After 15w kerap sangat hidung berdarah + time tu mesti akan rasa pening kepala. Lagi 3 hari baru checkup di KK

1 Balas

ada baca katanya normal kalau hidung berdarah dan selalu selsema. boleh baca dkt apps ni. symptom symptom bila dah 15weeks

7mo ago

yeke? mungkin la kalau dah masuk 15w keatas hidung akan berdarah sebab saya dah 16w cume kadang tak laratnye tu sebab berdarah time pagi nak g keje