Mohon Tips Kecut Luka Buasir

Hi saya nak tanya ada tips or cara untuk kejutkan buasir tak?saya baru lepas buat minor operate buasir buang darah kotor..Doc just bagi saya PCM,kalau mommies ada tips or petua boleh share dengan saya.. ##firstbaby #35W2D

1 Balas

Kawan saya minum air rebusan halba. Saya tak sempat amalkan minum air rebusan halba sebab saya amalkan senaman kegel, buasir dah tak rasa dah. Mungkin saya punya buasir kategori kecil je.

2y ago

artikel tu pasal halba. Maaf tak perasan # awak hamil. Kawan saya tu amalkan slps lahirkan anak. Jika artikel tu kata ok utk ibu hamil, ok la tu. insya Allah