Symptoms Carpal tunnel

Hi . Saya nak tanya ada tak ibu2 mengandung 3rd trismeter pernah kena dengan symptoms ni? #firstmom #bantusharing

1 Balas

sy pernah kena de quervain, bukan time pregnant. lebih kurang macam carpal tunnel. awak beli wrist support kat farmasi/online. sakit tu amik masa lama jugak untuk hilang, tapi bila pakai support tu, kurang sikit sakit.

4w ago

betul awak. masa tu sakit sangat bila kena, nak buat kerja pun tak boleh.