Bantu share dn doakn yg baik2 💟🙂

Saya nak tanya ada kah ibu2 pernah mengalami seprti sy.. X datang haid nak dekat sebulan.. ? Msa yg sama bdn lemah cpt pening dan tersa pahit mulut dn skrg haid tk kluar2 lagi.. Dan kpthn msti kluar stiap kncing.. Dan smalam ada yg kputiham bercampur sdkit darah.. Lalu tgh hri tdi ada sejenis kputhan pkt sdkit dn drah wrna coklat sdkit tdk byk .. sy dah ada ank prtma umrr 2tahun.. Sy dah cek guna prgnant test tpi yg line satu tu kbur.. Cek msa bulan 9 .. Apa ptt sy bt..? Krja rmh pon sy dah jrg bt byk rht je baring.. Kdg2 nk mkn bnyk sbb trsa lpr msti cpt muak tpi tak muntah.. #mommybuntu #bantusharing #1stimemom

2 Balas

magsud akak mcam mana tu... ? sbb lagi2 saya tak pergi klinik dah lama dn risau kn skrg ni kan covid19 dn pkp

ada repeat upt lg x?