ubat perancang

Saya nak share sikit siapa yang pernah ambil perancang KB ia itu injection Kamu pernah datang haid kah? Saya ambil perancang KB lama tak datang haid apa sebab kalau tidak datang?

1 Balas

Doktor bgtau sy kalau tak datang haid, maksudnya perancang tu sesuai dgn kita..

5y ago

Btl Sgt.. Kalau bnyk Sgt keluar n tak henti2 pon tak sesuai.. Alhamdulillah.. Cucuk depo ni sesuai dgn sye.. Msh lh susukan anak.. Dh 1 year dh.. 🙂