Ubat perancang

Hi, Saya nak minta pendapat Dan boleh kongsi kan pengalaman ibu2 berkenaan ubat perancang. Antara pil dan suntikan yang mana lagi okay? Saya baru lepas bersalin czer bulan 1/2023 . Dan Saya ada satu soalan,maaf soalan saya agak tidak menyenang kan, kalau kita ambik suntikan depo Dan suami lepas dalam ketika bersama adakah kebarangkalian untuk hamil dalam jarak yang singkat boleh terjadi? Sebab saya takut lekat lagi, #ingintahu #bantusharing

1 Balas

semua perancang ade 5% chance utk pregnant. sye amek pil sbb doctor pakar xbgi amek depo sbb sye jenis bdn gemuk2 comel. nnti lgi gemuk doctor pakar kata 😂

1y ago

Hehe, Saya pon pendek chubby.. tu la cuma duk fikir nak ambik ubat perancang apa .