Petpet Size M to let go

Hi! saya nak let go 2packs diaper petpet size M RM55 sekali postage. saya beli sekotak kat lazada. reason to let go : anak dah tak muat sesiapa nak boleh pm saya kat telegram @theonlyya

3 Balas

hi semua. saya nak let go diapers 2packs kat atas ni sekali dgn brg2 ni rm50 siap postage. mintak tolong tanyakan kawan2 atau sedara mara ye..

ada tak sesiapa yg nak.. still belum ada buyer sampai harini.. saya turunkan harga RM50 sekali postage

up