hai momy2 yg bersalin czer

saya nak ikut suami balik smnjung naik kapal terbang sebab sy pantang sendiri jadi dia suruh saya ikut skli supaya senang dia tngok dan jaga sbb suami kerja sana kena sy ikut .. kira hari pantang sy 33 hari ada risiko apa2 ke sy sgt2 takut tapi sy trpksa ikut sbb tiada yg teman sy ... ada tk momy2 czer pernh naik kpl terbang mcm sy#ingintahu

1 Balas

maaf puan sy tiada pnglmn ttg ni...apa sy blh advice ..better puan try tanya doktor dlu tuk dptkan nasihat jika ada risiko mengalami darah beku ke or etc jika naik flight puan dh berpantang dh sebulan kan??mg dpmudahkan segalanya amiin

11mo ago

ye sis sy dah berpantang sebulan ... dn boleh naik kapal terbang?