Cerita pengalaman berpantang

Saya nak cerita pengalaman berpantang saya. Saya simpan selama nih tp hari baru saya berani nak meluah kan. Itu pon ke adik saya, bukan ke suami. Semasa saya berpantang saya terlampau stress sya pernah letak pisau d leher baby sya. Yg kedua saya ukur saiz kaki saya di perut baby saya bayangkan kalau saya pijak baby saya tu. Yg ketiga saya rasa nak tekup baby saya dgn bantal. Tp alhamdulillah saya kuat. Sya cerita ke suami saya stress apa semua. Dia support. Cuma sy tak berani nak cerita apa yg ada dlm fikiran saya tu. Dan sekarang baby saya dah masuk 3 bulan dah pon. Dan saya pon akan start berkerja tak lama lagi. Betullah org kata emosi semasa berpantang kena jaga, jgn terlampau stress.. #firstbaby #firstmom #seriusnanya #ingintahu #bantusharing #pleasehelp #sekadarcurhat

1 Balas

mg smuanya baik2 shj dan dpmudah segalanya amiin...bykkn berzikir ..jg solat dan psg ayat Al-Quran dkt rumah supaya kita blh jd sntiasa tenang dan dlm ms yg sm blh elak dr gangguan yg tidak spttnya...