Menyusu badan

saya nak bertanya , saya mengandung & masih menyusukan anak 11 bulan . Ade orang kata dah tak boleh menyusu badan bila mengandung betul ke ?

1 Balas

tak perlu dengar cakap org. awak hanya perlu dptkan advise doctor. doctor akan nilai dulu tahap kesihatan awak dan baby dlm rahim awak. ada mommy doctor benarkan utk continue breastfeed baby. ada mommy doctor xbenarkan. mcm sy masa pregnant 2nd baby, 1st baby baru setahun 2bulan. sy mmg minta advise doctor dan LC. both mmg minta utk stop. sebab masa tu sy epmom