Takut untuk bersama

Saya nak bertanya, maaf semua. Saya baru je berkahwin dalam 4 bulan mcm tu. Tapi saya masih tidak bersama dengan suami saya. Sebab perasaan takut sangat sangat untuk sakit tu. Ada sekali cuba tapi tak masuk habis sebab takut. Suami kata takpa at least cuba. Boleh ke bagi pendapat supaya saya hilang rasa gemuruh sebab fikir sakit tu? Atau betul ke sakit? #pleasehelp

18 Balas

Sy dah 2 tahun kawen pn masih rasa takut sakit stiap kali nk bersama tp sbnarnya x sakit pn. Perasaan je tu..sbb first time dlu sakit, jd teringat sakit tu la kot.

kawin utk elakkan maksiat.kawin jg utk dptkan zuriat..apa pn mgkn ble cuba tgk mv romance bersama utk hilangkan perasaan takut tu..gud luck.

awal² mmg sakit sis , baru² dulu saya ada melecet jugak . lepas daritu okay dah . enjoy jee moment tu jgn fikir apa²

Jgn keraskan badan sis and pakai minyak or pelincir Inshaallah baik baik saja ☺️

Kena betul2 wet and turned on. Kalau tak memang sakit sistur.

Imagine laki cari lain confirm hilang takut

Mulakan dgn foreplay dulu.

pakai pelincir.