Just random question..

Saya nak bertanya kalau bf baby kan, ada yg cakap 1 sesi sebelah shj tak boleh dua² tp ada yg ckp dia kena bg dua² untuk 1 sesi baru anak dia puas minum. So nak bg sebelah atau dua2 belah ni depends pd ibu tu ye?

1 Balas

Bukan depends pada ibu tp depends pada baby. Selagi ada demand kalau sebelah tak cukup bagi la lg sebelah. Kalau sebelah je pun dh kenyang pam lah lagi sebelah tu. Yg penting habiskan satu2 breast so dia dapat susu pekat tu.