momies tolong saya

saya nak berpantang dekat rumah mak saya , tapi suami suruh saya berpantang dekat rumah mak mentua . saya lagi selesa bile duduk dengan mak sendiri , berbanding mak mentua . dekat rumah mak mentua ada budak kecik berumur 6+ , saya risau nanti bila saya berpantang , budak kecik tu bising sehingga menyebabkan saya meroyan tetiba . hm macammane momies , saya buntu sangat 😫 #1stpregnnt #1stbaby #bantusharing

6 Balas

Pengalaman sy anak pertama 20 hari sempat berpantang kt rumah suami. Tak tahulah mcmn saya boleh setuju 🤣... Hari ke 20, suami saya fly ke luar negara terus saya pack brg n sambung pantang kat rumah mak sendiri 😂 Mak mertua mmg jaga siap masak, pakaikan bengkung etc tapi kita lah tak selesa. Cuba lah sis bincang semula, klau tak dapat jugak, mungkin ada hikmah dia. Jgn terlalu stress ye