momies tolong saya

saya nak berpantang dekat rumah mak saya , tapi suami suruh saya berpantang dekat rumah mak mentua . saya lagi selesa bile duduk dengan mak sendiri , berbanding mak mentua . dekat rumah mak mentua ada budak kecik berumur 6+ , saya risau nanti bila saya berpantang , budak kecik tu bising sehingga menyebabkan saya meroyan tetiba . hm macammane momies , saya buntu sangat 😫 #1stpregnnt #1stbaby #bantusharing

6 Balas

sy pun selesa pantang rumah sendiri sbb segan nk suruh masak pape and basuh2 pkaian. pelik husband ni pdahal kita yg beranak.