Harapan Baru

Saya miscarriage masa baby dah masuk 13 weeks. Dan sekarang dalam proses recovery semula .Tengah berpantang☺️ any tips untuk saya kuatkan rahim ataupon nasihat berpantang secara betul saya alukan sangat-sangat dari momy semua. Doakan saya 🥰 dan suami diberi sinar harapan untuk menimbang cahaya macam ibu-ibu semua. #bantusharing #harapan2021

1 Balas

Assalamualaikum, takziah. Saya pun xpasti. Tapi pengalaman saya miscarriage, saya pantang betul2. Pakai stokin, mandi air suam (kdg2 letak herba) dan makan makanan pantang. Saya ada berurut dan bertunku juga. Jalan slow2 sentiasa dan berehat sahaja. Ini semua dalam masa 2 minggu. Selepas 2 minggu, hanya pantang makan sahaja dan kurangkan buat kerja rumah. Itulah pengalaman saya. Saya miscarriage semasa kandungan 14w.

3y ago

terima kasih kongsi tips🥰 🤍