Anmum Plain

saya minum susu anmum sejak tahu hamil.. alhamdulilh dh msuk 7minggu tiada apa2 alahan..

5 Balas

doktor ckp susu ni ramai yg kena kencing manis ketika pregnant . jgn minum kerap2 la ye . better minum fresh milk kata doktor

2y ago

Saya baru start minum 2hari 🥲 bnyk lagi susu ni , syg nye kalu buang 😢

susu ni boleh menyebabkan baby besar, nurse bagitahu. saya amal memang betul laa baby lahir 3.2kg 😅

better jgn minum😂 sbb saya minum susu nie sangkut kencing manis huhuhu

2y ago

maaf lambat balas sis😂 masa sya pregnant saya minum jee susu dutch lady ke HL ke .. tapi jgn minum selalu .. minum sekali sekala .. bila cek bsp jgn minum susu .. takot gula naik ..

👍🏻

🤲