Bersama Suami?

saya minggu ke14 , adakah boleh saya bersama suami ? agak risau .. #ingintahu #bantujawab #bersamasuami

5 Balas

saya week ke 6 da bersama suami tp slow2 la...lepas tu sejak 12w da mcm biasa...skrg da 16w

Sy pernah tanya dr... dr kata boleh sexually inter course ketika pregnant... #momtobe15weeks

Sy serius nk tahu kenapa xboleh bersama suami ke awal kehamilan??

4mo ago

Boleh bersama tapii dlm keadaan hati2 sebab ada risiko utk spotting & keluar darah seterusnya threated miscarriage

boleh. tp pelan²

Boleh