Mommy sekalian siapa pernah ada pengalaman macam saya

Saya mengandung usia kandungan saya baru 6 minggu. Tetapi saya ada pendarahan macam datang bulan. Saya dah buat scan dan utp hasil utp sy positif, tapi dalam rahim saya masih tak nampak baby. Apakah langkah seterusnya saya perlu ambil ya ? Saya ada baca digoggle ada yang mengatakan implantasi awal. Mohon pencerahan. #firstbaby #bantusharing

1 Balas

buat check up ke hospital sis ,,dan mnta panduan dari doktor pkar ..jgn lmbat hantar sbb ada dua bsar kemungkinan ..