mengandung selepas ceaser

saya mengandung semula selepas jarak 1 tahun 4 bulan ceaser. Boleh untuk VBAC kan? Ada ibu-ibu VBAC selepas ceaser boleh share pengalaman tak dekat komen di bawah. ☺️☺️ TQQ #ingintahu #VBAV #bersalinnormal

2 Balas

saya 1st emergency czer, 2nd boleh normal, tp tengah nak bersalin tak tahan sakit contractions mintak terus czer cepat je🤣

5mo ago

2nd pn jd czer jgk.. sakit contractions 🤣 tak larat nak push

inshaAllah blh vbac tp semua bgantung pd review previous scar dan kedudukan bby masa nk deliver nanti.

5mo ago

آمِيْن يَا رَبَّ العَالَمِيْنَ الحمدلله semoga ada rezeki saya 🥰🥰 terima kasih puan. 🤲🏻🤲🏻🤲🏻