Consume collagen

Saya mengandung nak masuk 8 minggu boleh ke nk consume supplement ada collagen ?

2 Balas

better tnya dan rujuk pd doc yg merawat puan..tp apa yg sy pnh bc dlu.katanya tak sesuai di amalkn ms pregnant .. jika ada sejarah fibroids dan cyst , pcos lg la tak blh makan supplement yg mengndungi kolegen sbb dia akn sbbkn ketumbuhan makin bsr ..mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

seeloknya refer dktr dlu. usually klu xde kaitan dgn pregnancy elakkan consume