Rasa nak demam & seram sejuk (8minggu)

Hi saya mengandung anak kedua, now baru masuk 8 minggu. Anak first masih bf (1thun stgh), lately ni setiap malam rasa cm nak demam & seram sejuk. Ada mommies yg ada pengalaman tak? Kenapa eh jadi rasa cm ni. Dulu anak first takde pulak. 🥺#pleasehelp #bantusharing

1 Balas

saya pernah rasa mcm ni di awal kehamilan. So mmg pakai stokin, perlahankan kipas/ kadang off je kipas, kalau keluar bilik air memang cpt2 pakai baju tak tahan sejuk , siap minta suami peluk nak hangatkan diri.