Alahan teruk

Saya mengandung anak kedua alahan kalini teruk sikit dari anak first. Bukan takkat muntah je, bau makan tu... Tgok lauk makanan lalu kat FB pon boleh loya. Skrg ni mmg kurang dha makan nasi. Dok makan buah ja tu pon kadang muntah balik 🥲 ada tak yg tau macam mana nak buat. Lapar dah perut ni bila makan asyik keluar balik #serius #anakkedua #alahan

10 Balas

Saya pun sekarang anak kedua, sama keadaan mcm sis. Nasi tak boleh telan, makanan lain pun sama 😭🤮