Boleh bagi tips utk hilangkan morning sickness?

Saya mengalami morning sickness yang teruk dan ini menganggu prestasi saya di tempat kerja 🥺#firstbaby #1stimemom #mommybuntu

2 Balas

First trimster morning sickness saya teruk sangt..sampai air suam cuccko or coway tak bole nak telan..kalau nak muntah je saya makan biskut kering atau pun kacang macadamia tu..sis try lh mane tahu sesuai dgn sis..smoga dipermudah

minum air yg masam. blh try bau/sapu minyak angin. makan buah yg masam. mintak ubat loya kt doktor tapi ubat ni blh mnybbkan mengantuk