keluar sporting coklat dalam jarak 2-3 hari, pregnant 5 minggu.

Saya mengalami sporting tapi kadang2 sporting tu tak keluar dalam jarak 2-3 hari.. lepastu keluar. sebelum keluar saya akan ada rasa sakit yang ringan dibahagian pinggang dan rahim.. sakit yang macam ditekan tekan.. Tapi bila keluar sporting tu tak banyak.. boleh saya tahu samada perkara ini normal diawal kehamilan? #firstbaby #firstmom #bantusharing

4 Balas

1. spotting, bukan sporting 😅 2. pergi check dengan doktor please. apa2 bleeding waktu pregnant, sikit atau banyak, cepat2 refer doktor. tak ada bleeding yang normal waktu pregnancy.

Hati2 jela.. Kalau keluar kerap mungkin nk ggur. Kalau skali2 x.. Mcm sy haritu keluar spotting.. Tp jrak2 hari.. 3x jgk keluar. Skrg dah 6w..

saya mengalami benda yang sama. skg sy admit dekat hosp nak cek beta HCG pula.

boleh jd normal atau ancaman keguguran. buat pemeriksaan dgn doktor