Bleeding 6 minggu

Saya mengalami bleeding di usia 6 minggu.. pergi kecemasan , alhamdulliah baby dh ada heart beat.. scan ikut bawah.. pada hari kedua dan ketiga masih ada cecair brown + pink..tapi sikit je..adakah it's normal?#firstmom #ingintahu #ingintahu

1 Balas

Saya pun macam sis juga ada bleeding 6 week juga. Bila dr check rahim lemah terus dia injection dan belum ada nampak baby, masih kantung saja. Cuma kantung dia membesar saja. Tggu 1 mnggu lagi bru check lgi.

10mo ago

Sama2 sis, saya hari ini cun 7w . Dr cakap kantung dh kecut tggu jatuh jer. Tak apa lah mungkin bukan rezeki saya