Sakit kepala

Saya mahu bertanya dekat sini..saya hamil 15w..sejak sekarang ni saya suka sakit kepala..kalau saya nak makan panadol bahaya tak utk kandungan..#seriusnanya #ingintahu

2 Balas

mungkin anemia. hb low. sebab tu awak kerap sakit kepala. anemia ni bahaya tau. kalau boleh inform nurse kk tmpt awak checkup. boleh makan panadol biasa yg 500mg sahaja. tetapi kalau awak makan tiap2 hari akan membahayakan kandungan awak. lebih baik awak refer doctor. minta doctor advise

just paracetamol