Last period 11.02.2021

Saya last period 11.02.2021 harini 16.03.2021 tapi saya belum period kira nya lewat dah seminggu, saya takut nak chek sbab masa anak first bila tau jee mngandung terus mngalami alahan yg teruk,. Ada kemungkinan ke saya mngandung? Klau Iya alhamdulillah anak pertma dah 3tahun 20hari. #ingintahu

2 Balas

sama macam saya la tak cek upt elok je.. lps cek trus alahan truk..ape2 pon better buat upt. kalau dh cnfm.. boleh la control mkn ape yg tak sesuai time ngndung.. kot2 ank ke2 tkde alahan ke.. kan2

Apa update terbaru mommy? Dah check upt ke? Ada 2 kemungkinan, sama ada mommy betul2 hamil atau hanya alami kelewatan period. Better mommy check upt untuk kepastian