nak tanya sahaja

saya lama tkperiod dlm 3bulan mcmtu lah lepas dh injection perancang. saya ada minum jamu boxxom akhir-akhir ini, yg dpt kurangkan keputihan tp dpt juga melancarkan haid. tp saya pnya drh haid tu sikit sahaja, mcam haid yg hari terakhir. normal ke mcm tu? btw, saya dh ada bby #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #firstmom #seriusnanya#bantusharing

1 Balas

maybe perancang tu kacau hormon kot

1y ago

skrang ni pun masih ada keluar drh, seminggu lebih dah. mungkin sebab hari keempat ada hubungan bdn smpai harini drh ada keluar