Kandungan masuk 8 bulan

Saya lagi berapa hari je nak masuk 32 minggu. Boleh ke tengok wayang? 😅 #firstbaby #bantusharing

3 Balas

smela lusa sy dh msuk 32w🤣🤣. sy dri kndungan 5 bln lg sy dh prgi tgk wayang tp skrg xprgi sbb dh start sakit contraction .. so risau nk prgi kdg2 ..

bole je awak, dr. imelda pun ckp boleh. saya rituh pun tgok juga. just mcm tak senang duduk lama2x la. dgn nak terkencing lagi. 🤭 .

Saya 5 bulan dah tengok wayang cerita Mat Kilau.. Baby pun beraksi jugak 😅😅