Nak tanya ni

Saya kurang yakin sekarang ni saya dah 2bulan lebih tak datang bulan. saya test pregnancy negative dah dua kali test tetap sama tapi bilah minta bidan tngok kan dia ckp mengandung dah nak masuk 3 bulan tapi skrg ni saya mengalami ada darah keluar kecoklatan

4 Balas

pergi klinik sis bagitahu dah 2 bulan lebih tak datang bulan. selalunya benda first doktor akan suruh buat adalah test UPT. kalau negatif, sis minta buat beta HCG. kalau negatif juga, maksudnya ada sebab lain sis tak datang period tu. most probably hormon kacau. boleh dapatkan rawatan.

6mo ago

yg bawah clear cut -ve. yg atas nampak bayang, tapi boleh jadi indent. kalau betul positif dia akan makin terang lepas 2 hari. nanti test semula tau.

pergi klinik terus sis..lg cepat lg better..

Pergi check di klinik terus.