share pengalaman induce

saya kena serah diri selasa ni 18/7 sbb gdm. orang sekeliling semua cakap sakit induce . risau sangat sebab anak first#firstmom #firstbaby

2 Balas

depends sis. sye penah 2x kne induce. anak 1st induce drip, efek die lmbt skit anak 2nd induce belon, ni efek cpt smpai terpaksa mntk ubat tahan sakt dkt doktor. apa2 pun sis, beranak mmg sakit. tawakkal n berdoa je smoga dpermudahkan urusan bersalin. jgn fkir sgt ckp org. ☺️

pain tolerance setiap org berbeza. yg pasti waktu bersalin mmg sakit. tak kisah dia natural or kena induce.