Kos bersalin hospital swasta.

Saya jumpa post ni ni ig. Terkejut juga kos bersalin hospital swasta Rm10, 000. Ibu2 yang bersalin hospital swasta, jom share kos bersalin korang dan nama hospital tu 😊#bantusharing #mommybuntu

Kos bersalin hospital swasta.
29 Balas

haih. kesian husband dia. demand betul. lain kali simpan duit sendiri kalau nak swasta.. swasta or kerajaan. sakit tetap sama. teran tetap teran.. mengadanya lahai. bertabah lah wahai si suami. InshaAllah rezeki buat mu

ada juga niat nak bersalin dekat swasta tahun lepas, pikir balik, kejap je pun beranaknya 🤣 kelas wad pon saya amik kelas 3 sebab xde la rasa sorang2. kalau kelas 1/2 mahu dok sakit sorang2 😂

Haritu saya email prince court. Bersalin normal 10k Caesar 20k Siapa banyak duit bole la 😅 saya ni pun amek pusrawi tu pun alhamdulillah suami ada panel

3y ago

Erm ni saya kasi in details - single bedroom sebab nak suami teman - stay 5h4m - czer - half bius + fully bius (sebab half bius tak jadi kt saya) - khitan anak Total rm11,700++

Huhu. Setahu saya swasta kalau 10k czer tu pun depends hosp apa. Masa saya bersalin Rm2300-2500 (Alhamdulillah normal) Area KL #TAPactiveusers #TAPSupermoms

Allah mhl nye kos brsalin kt swasta skg kan😅 sy brsalin ank ke2 dkt columbia hsptl br rm1900 tahun 2009...mhl btol skg...mane2 pn same je sakit nye😝

Kesian si suami. Beranak kat mana pun asalkan selamat bersalin. Ibu & baby terhindar dari segala penyakit pon dah cukup bersyukur.

Amboii Mahal ye, Mcm kak Sy pun swasta Tapi syarikat yg taggung, Ikut lah kemampuan memasing ye Jgn lah diva sangat😁😁

isteri mcmtu, mmg kena jawab kat akhirat la. mengada taknak teran anak kalau x beranak kt prince court 😑

Area sabah lahad datu normal tk brmlm tk ada masala skit pun..rm3700🥲😔

4y ago

fuyoooo.. buli thn juga ooo

10k baik sy tabung untuk keperluan anak nti