Demam ketika Hamil boleh minum air ketum ke?

saya jadi was2 suami ckp demam, sakit kepala boleh minum air ketum tpi tu la saya taknak ambil risiko? boleh ke? dlm masa yg sama saya demam, selsema, sakit tekak, pening kepala start smlm lepas kena hujan#firstmom #ingintahu #pleasehelp #bantusharing #ketum #ketumelokke

2 Balas

tak perlu sis. membahayakan diri. lagipon kalau ketum yg dibeli tu dh dicmpur dgn ubat nyamuk ke apa ntah org ckp.. better cri ubt d farmasi je tp atas nasihat doktor

2y ago

betul sis skrng pun tgh nk naik batuk ni 😭

Dah knpa air ketum pula.. alahai… try g klinik jumpa doctor amik ubat lagi baik

2y ago

HAHAHAHA 🤣 entah la dia . dia ingat kita ngan dia sama jenis badan kot btw thank you sis