Susu formula

Hi saya ingin bertanya, anak saya berusia 1 bulan 25 hari. Dari lahir lagi saya bagi susu s26 kerana susu badan saya tak banyak. Hingga sekarang anak saya minum susu badan & formula . Sejak kebelakangan ni saya perasan anak saya kurang minum susu formula. Kalau saya bagi dia akan tolak puting susu tu menggunakan lidah, kalau minum pon sedikit sahaja tak sampai 2oz. Perlu ke saya tukar ke susu yang lain ? #firstmom #pleasehelp

1 Balas

Kalau anak ok minum s26, mksudnya takda kembung/cirit/rashes atau effect yg negative..try tukar botol susu dulu☺️