Tangan saya timbul elergi semasa pregnant baby first

Saya ingatkan bila dah bersalin elergi tu akan hilang sbb fikir ianya simptom time pregnant, tp skrg baby dah 8 bulan+ dah still ada lg n kdang makin terok plak, on off gatal kd merah2 n trasa pedih dah sbb tergaru n smpai nak luka 😩. Kita just letak krim elergi jer bg reda skit tp tak pulih spenuhnya pun. Ada tak mommy kt sni menghadapi msalah yg sama? Boleh share skit tak n advice apa yg perlu sy buat please 😭 #Elergi

Tangan saya timbul elergi semasa pregnant baby first
1 Balas

sy pun mcmni..phm sgt perasaan sis..benda ni on off kita kena alert ja apa yg kita mkn n pegang..kalo da gatal mcmni da xble buat apa da..kena tgu dia baik ja..😅ni kalo da gatal memang sedap kna garu..tp pastu mderita la pedih..