puting keluar lendir

saya ibu mengandung baru masuk 22week , puting saya keluar mcm lendir putih jernih , bahaya tak eh kalau terlalu awal mcm ni . saya takut jugak sbb takda pengalaman lagi , first time mengandung . macam mna nak hentikan eh , itu susu atau ape yer ? sapa ada pengalaman and tips nak buat ? #First_Baby #pleasehelp

6 Balas

sama lah sis ... sy pun keluar... sy lap je ada masa to dia nk kluar air to jdi skt gatal... normal je prngt... sy dri awl prngt dh kluar

2y ago

ohh yaa sama laa .. baik2 , Tq lega sikit dngr klau normal tkda apa2 🤭

Just lap2 bg bersih saja masa mandi . Xperlu nk picit.

2y ago

ok baikk 👍🏻

Normal. Tu susu awal. Jangan picit ya. Lap2 je untuk bersihkan.

2y ago

baikk sis👍🏻

lap sj.. jangan cuba nk picit..

2y ago

baikk 👍🏻👍🏻

20w keats normal

lap je