Dimanakah tempat berpantang yg terbaik … di rumah mertua,rumah orang tua kita @ rumah kita sendri.

Saya hendak bersalin anak pertama, tapi masih keliru untuk berpantang dimana?? kalau dirumah mertua tak boleh pakai-pakaian bebas..kain tudung,baju lengan panjang…kalau di rumah ibu sendri ,orang tua sy sudah berumur & jauh bagi suami sy untuk ulang alik…kalau dirumah sendri tiada siapa yg akan bantu kecuali suami seorang dirilah… #firstbaby #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

8 Balas

Saya pilih pantang ngan mak sendiri and akan pantang ngan mak sebab mertua kat sarawak saya semenanjung . Anak first ramai kata suruh ngan mak sendiri sebab lebih selesa