Dimanakah tempat berpantang yg terbaik … di rumah mertua,rumah orang tua kita @ rumah kita sendri.

Saya hendak bersalin anak pertama, tapi masih keliru untuk berpantang dimana?? kalau dirumah mertua tak boleh pakai-pakaian bebas..kain tudung,baju lengan panjang…kalau di rumah ibu sendri ,orang tua sy sudah berumur & jauh bagi suami sy untuk ulang alik…kalau dirumah sendri tiada siapa yg akan bantu kecuali suami seorang dirilah… #firstbaby #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

8 Balas

atas keselesaan diri..sy Dari ank pertama n on the way ank ke 7..pilih berpantang sendiri Dari dlu..mcm mil sy xnk nyusahkan sbb sy Tau Dari awl dia camne n tambah plak ipar laki ramai mmg x bebas..sy parents pn dah xde..just hnye Ade nenek Mase tu..xnk susahkan sbb dah tua..so sy berdikari utk berpantang sendiri n d bantu suami pd awalnye n lame2 dh blh uruskan

1y ago

ye mommy blh bt..cume jgn stress n anggap berpantang n jg bb perkara y enjoy jgn anggap mommy x mmpu..Dari sini kita belajar slow2..smge Allah permudahkan urusan mommy