39 minggu tapi belum lagi ada tanda nak bersalin

Saya harini dah 39 minggu tapi belum ada tanda nak bersalin hm dah macam2 saya buat tapi baby still macam selesa je dalam perut . YaAllah takutnya kene induce . Mohon doakan saya ye agar dipermudahkan segalanya & baby keluar sebelum due 🥲🥹 due date saya 22/4 #firstbaby #pleasehelp

10 Balas

saya due 22/4 juga sis Alhamdulillah dah bersalin 11/4, sama juga mcm takde tanda tanda tapi pagi tu keluar darah, semoga urusan sis dipermudahkan ♥️

1y ago

sme tarikh birthday dgn saya sis.. btw, tahniah