39 minggu tapi belum lagi ada tanda nak bersalin

Saya harini dah 39 minggu tapi belum ada tanda nak bersalin hm dah macam2 saya buat tapi baby still macam selesa je dalam perut . YaAllah takutnya kene induce . Mohon doakan saya ye agar dipermudahkan segalanya & baby keluar sebelum due 🥲🥹 due date saya 22/4 #firstbaby #pleasehelp

10 Balas

saya 39 minggu 4 hari baby pun macam selesa lagi dalam perut.. takda tanda2 jugak huhu esok 16/4 kena serah diri dah untuk kena induce sbb saya ada gdm. nervousnya

1y ago

tahniah...sme tarikh brsalin kite slmat brpntang jgk