Alahan kurang

Saya harini 11w3d. Alahan dah kurang. Hidung dah kurang sensitif. Normal ke ye. Tp ada je muntah2 tu tp dah jarang. Risau plak kita.

19 Balas

Sis boleh gi scan tgk keadaan baby, susah nak kata alahan tu tentukan kesihatan baby dlm keadaan baik atau tidak. Ada yang kurang alahan, perkembangan baby elok saja sampai bersalin. Ada yang kurang alahan, tahu2 threatened miscarriage. Apa2 pun gi scan & check dgn doktor, dapat kurang kerisauan mommy

sya pun sis alahan ada kurang sikit..11 week jga.. next week bru gi kk buka buku. . sya ada baca normal untuk alahan semakin berkurang bila nak masuk 2nd trimester.. kita doa baby sihat² dalam perut ni ha.. kita pn risau tp insha allah semuanya baik2 selagi x da pendarahn, sakit ke apa.. 🤲😊

awak dah pergi scan ke?

4mo ago

Last scan 10w6d

5279161