Overdue😅😅😅

Saya hari ini dah 40W1Day tapi masih belum ada tanda² untuk bersalin dan perut masih tak turun²😅 ada tips dak mommy² supaya cepat buka bukaan😊#anakfirst

1 Balas

bykkn berjln,klu boleh follow senam ibu mgndung pun ok jgk...ank first mmg normal lmbt bkk jln..klu x bkk jgk tpi dh ada turun tnda..ty dok akn bntu bkk kn jln..dgn beberapa jnis kaedah..jgn risau..bykkn berdoa..smoga slmt bersalin ty..

2y ago

tq sis hri² berjln tawaf bazar😆😆😆 perut still on point lg x nk turun²😅😅