Doakan saya

Saya harap saya pregnant bulan ni & boleh join birthclub september 2024 🤲🏻🫶🏻 jom sama2 aminkan 🥰

9 Balas

aamiin yaa mujib ❤️ . saya baru check pagi tadi. period delay 4 hari .. tadi test ada double line .tapi yang satu tu masih samar² lagi . doakan saya juga yaa

5mo ago

Aminn. Inshaallah semoga ada rezeki kita ❤️

doakan saya jgk.. dah lama menunggu zuriat.. teringin nak pregnant, dah tak larat nak hadap kata2 org.. selalu nangis sorang2

5mo ago

Amin. Semoga dipermudahkan ye sis ❤️

Amin semoga dipermudahkan. doakan saya juga..sya sgt berharap pregnant bulan ni.period dah lewat seminggu tapi test upt -ve.

5mo ago

sama la dgn sy..cek upt -ve lg walaupun dh lewat period.. moga2 ada rezeki kita bulan ni.. Aamiin🤲🏻

Amin ❤️ #firstmom

aminnn🤲🏻🌹

amiin🤲🤲

amin

aamiin

amin